dijous, 20 de gener del 2011

NAVEGADORS WEB

NAVEGADOR WEB
És una aplicació que permet a l’usuari recuperar i reprduir documents d'hipertext, des de servidors web situats a qualsevol lloc del món. Aquesta xarxa es coneguda com a Worls Wide Web (WWW). La seva funció és mostrar documents de text, que poden estar ubicats a l’ordinador de l’usuari, pero també poden ser qualsevol altre dispositiu que hi agui connectat i que tingui els recursos necessaris per la transmissió. Aquests documents son anomenats pàgines web, que tenen hipervincles que enllacen una porció de text o una imatge amb un altre document.

-Funció: Mostrar informació a l’usuari. Per fer-ho cal que l’usuari introduexi una Uniform Resource Identifier (URI) en el navegador. L’URI més utilitzat es http: (Hipertext Transfer Protocol) o ftp: (File Transfer Protocol)

-TIPUS DE NAVEGADORS:
Mozilla firefox: La seva seguretat en línia és la màxima prioritat del Firefox. És gratuït, l'ajudarà a obtenir el màxim rendiment de la web.
Google chrome: Un nou navegador ràpid de Google.
Internet Explorer 8: Dissenyat per ajudar a prendre el control de la seva privacitat i navegar amb confiança.Lliure de Microsoft.
Opera browser: El navegador més ràpid sobre la Terra, segur, potent i fàcil d'usar, amb una excel lent protecció de la privacitat.I és gratis.
Safari: Safari per a Windows d'Apple, el navegador més innovador del món.
K-meleon: K-Meleon és un extremadament ràpid, personalitzable navegador, lleuger basat en el motor Gecko de Mozilla i dissenyat específicament per a Windows
Flock: Mantingui's connectat amb els teus amics mentre navegues per la web. Treu el màxim partit de Facebook i Twitter amb Flock
SRWare IRON: Optimitzada per a la velocitat, seguretat i flexibilitat. Vegi-ho vostè mateix!
 ! Flash Peak: Ràpid i fiable navegador web carrega amb les característiques com ara emplenar formularis, bloquejador de finestres emergents, gestió d'accés i protecció de la privacitat.
 Lunascape Browser: Ràpid 3-en-1 navegador que augmenta la seva productivitat. Obtenir el millor conjunt de característiques, velocitat i flexibilitat. Lliure.
Maxthon Browser: 37 fitxes languages.Tear-off i de vídeo. Split gestos screen.Mouse. Touchscreen.Ad assassí. L'home que va venir Webware Premis dues vegades. Comparar i triar.
Avant Browser: El millor navegador web: Petit, ràpid, simple, altament configurable i extensible.Perfecte per a tots!

-ESTADÍSTIQUES D’ÚS (2009-2010)

Navegadors
abril del 2009
abril de 2010
66,82%
60,65%
22,05%
24,52%
1.23%
6,13%
8,23%
4,65%
0,70%
3,15%
0,69%
--
Altres
0,26%
0,85%


-PERCENTATGE ACTUAL DELS NAVEGADORS:


OPINIÓ PERSONAL
-Yo tinc tres navegador al meu ordinador, el google chrome, el fireflox i l’Internet Explorer. El que hem va més bé és el google chrome, ya que és el que hem va més ràpid i és el que recomano per a tots. Penso que no cal que hi hagi tants tipus de navegadors, amb 3 o 4 ya està bé.

Vídeo
En aquest vídeo ens explica els tres tipus de navegadors més utilitzats i l’any en el qual es van fer. També ens explica com es pot descargar un navegador, en aquest cas el direfox. Explica com es poden descarregar els bloggings.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada